Çankaya Belediyesi, parklarında yenileme ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Parklarda bulunan spor alanları düzenlenirken oyun grupları ve banklar da değiştiriliyor. Bu kapsamda yenilenen Karum İş Merkezi'nin önündeki park, Çankaya Belediyesi Karum Çocuk Oyun Parkı ismiyle yeniden Çankayalılarla buluştu. 450 metrekare büyüklüğündeki park baştan aşağıya yenilendi. Çocukların sağlığı için doğal materyallerin kullanıldığı yeni oyun grupları olan park, Tunalı'da Kuğulu Park ile birlikte Çankayalılara hizmet vermeye devam edecek.

Yenileme çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "En çok çocukların belediyesi" olduklarını belirtti.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, pandeminin etkisinin devam ettiği bu günlerde Çankayalıların aileleriyle birlikte spor yapıp vakit geçirebilmeleri için parklardaki alanları yenilemeye devam edeceklerini söyledi. Taşdelen, son yedi yılda 100'e yakın park açtıklarını belirterek, Çankaya’ya yeni parklar kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.