Çeşme Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yılına özel konser ve etkinlikler düzenleyecek. Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'nün düzenleneceği Çeşme'de Suavi de bir konser verecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kapsamında Çeşme’de Büyük Cumhuriyet Yürüşü yapılacak. 29 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Musalla Mahallesi’ndeki 16 Eylül Parkı önünde başlayacak olan Fener Alayı Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.

BAŞKAN ORAN, DAVET ETTİ

Fener Alayı’nın ardından Cumhuriyet Meydanı’nda 21.00’da başlayacak Suavi konseri ile Cumhuriyet coşkusu yayılacak. Tüm yurttaşları Çeşme'deki kutlamalara davet eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her 29 Ekim’de olduğu gibi, bu yıl da yüreğinde bağımsızlık aşkı olan cumhuriyetçi vatandaşlarımızı Büyük Cumhuriyet Yürüyüşümüze bekliyoruz. Bu yürüyüş özgürlük için, milli egemenlik için, aydınlık yarınlar için 19 Mayıs’ta Samsun’dan atılan ilk adımla başladı. Ve bizler var oldukça Mustafa Kemal’in izinde yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımız’ın 99. yılı kutlu olsun” dedi.