KENAN KUZUCU

Kırıkkale’de dün öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kent yaşamını aksattı ve Yuva Mahallesi Çullu yolu mevkisinde zarara neden oldu. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, yıllardır aynı yerde su baskınları yaşandığına dikkat çekerek, “Vatandaşın sesini duyan yok. Çözüm üretmesi gerekenler ortalıkta gözükmüyor” dedi.

Önal, CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ile Yuva Mahallesi'ne giderek sel sonrası durumu yerinde inceledi. Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Önal, şunları söyledi:

“Bugün yağışlar nedeniyle Yuva Mahallesi’nde sel baskını yaşandı. Yıllardır aynı bölgede sel baskınları yaşanıyor fakat çözüm için herhangi bir önlem alınmıyor. Vatandaşlarımız bu duruma isyan ediyor. Defalarca belediyeye müracaat etmelerine rağmen herhangi bir sonuç alınamamış. Bazı bahçe ve evlerde maddi zararlar oluşmuş. Maalesef vatandaşın sesini duyan yok. Bu çağda, bu dönemde halen Kırıkkale’miz altyapı sorunlarıyla uğraşıyor. Çözüm üretmesi gerekenler ortalıkta gözükmüyor.”