23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı Mudanya’da yine coşkuyla kutlanacak. Çocuklar, Mudanya Belediyesi’nin dağıttığı hediyelerle hayallerini resmederek Mudanya'yı gökkuşağının renkleriyle donatacak.

Mudanya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla binlerce boya kalemini ve resim defterini, Mudanyalı çocuklarla buluşturdu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte çocuklara hediyelerini dağıtan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu yıl çocuklarımız sınıflarında yan yana olmasa da bayramın coşkusunu yine hep birlikte yaşayacağız. 23 Nisan günü aynı gurur, coşku, neşe ve sevgimizle evlerimizi, sokaklarımızı bayram yerine çevireceğiz. Mudanya’nın dört bir köşesini çocuklarımızın resimleriyle süsleyeceğiz. Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar, hayallerini resmedecek, evlerine, balkonlarına ve Mudanya sokaklarına asacakları resimlerle kentimizi hayalleriyle donatacak” diye konuştu.