Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Özlem Şeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Emniyet görevlilerinin başarılı çalışmalarıyla Çukurova’nın huzur kenti olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, daha önce olduğu gibi gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması konusunda iş birliğine devam edeceklerini söyledi. 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın ilk kadın emniyet müdürü Özlem Şeker’e hayırlı olun ziyaretinde bulundu. 

Çukurova İlçe Emniyet Müdürü Özlem Şeker’in başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Başkan Soner Çetin, “Aynı zamanda Adanalı hemşehrimiz olan Sayın Müdürümüzün doğduğu topraklara ilçe emniyet müdürü olarak hizmet verecek olmasından büyük mutluluk duyduk” dedi.

Başkan Soner Çetin, Çukurova’nın bir huzur kenti olduğunu belirterek, “Aynı zamanda Emniyet Müdür Yardımcımız Nihat Tekin de ilçemize yeni atandı. Kendisine de hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum. Belediye olarak ilçe emniyet müdürlüğümüz ile daha önce gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için protokol imzalamış ve bu konuda önemli çalışmalar yürütmüştük. Bu işbirliğini devam ettirmek istiyoruz. Çünkü uyuşturucu kullanımı gençlerimi tehdit eden önemli bir sorun. İşbirliği içerisinde önemli mesafeler katedildi. Çukurova genel olarak suç oranının düşük olduğu bir kent. Bunda emniyetimizin yaptığı başarılı çalışmalar çok etkili oldu” diye konuştu. 

Tüm kurumlarla uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çetin, ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Özlem Şeker ve Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Tekin’le yapılacak ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını anlattı. 

Aynı zamanda şehit polis kızı olan Çukurova İlçe Emniyet Müdürü Özlem Şeker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.