Çukurova Belediyesi’nde işçinin alacağı promosyon için günlerdir yapılan görüşmeler sonuçlandı. Atılan 3 yıllık imzayla her işçiye 3 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacak. Belediye Başkanı Soner Çetin, "Biz her koşulda işçimizin yanındayız. İyi günlerde güle güle harcasınlar" diye konuştu.

Çukurova Belediyesi'nin bankalarla yaptığı görüşmeler sonuçlandı ve 3 yıllık promosyon anlaşması imzalandı. Atılan imzayla her işçiye 3 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, işçinin en yüksek promosyon ödemesinin yapılabilmesi için günlerdir görüşmeler yapıldığını belirterek, “Bu görüşmeler nihayet sonuçlandı. Her bir işçimiz 3 bin 400 lira promosyon alacak. Biz her koşulda işçimizin yanındayız. Özellikle sahada çalışan temizlik, park bahçeler ve yol işleri müdürlüğü personelimiz fedakarca görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Bu emekçi kardeşlerimizin hakkı ödenmez. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Biz de onlara elimizden geldiğince iyi şartları sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İşçiye ödenecek promosyonla ilgili 3 yıllık anlaşmanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Soner Çetin, “Emekçi kardeşlerimiz iyi günlerde güle güle harcasınlar” dedi.