Çukurova Belediyesi vezneleri, hafta sonu ve resmi tatil olan 30 Ağustos’ta hizmet vermeye devam edecek.

7326 Sayılı Kamuya Olan Borçların Yapılandırılması Hakkındaki Kanuna göre fırsattan yararlanmak isteyenler için son gün 31 Ağustos olarak belirlenmişti. Son günlerin hafta sonuna ve Zafer Bayramı'na denk gelmesi dolayısıyla Çukurova Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için tatil olan bu 3 günde de veznelerin hizmet vermesini kararlaştırdı.

Buna göre Çukurova Belediye Binası'ndaki vezneler ve Emlak Servisi, 28 Ağustos Cumartesi, 29 Ağustos Pazar ve 30 Ağustos Pazar günleri 09:00-16:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşların mağdur olmaması adına böyle bir karar aldıklarını belirterek, “Yapılandırmalar kamuya olan borçların ödenmesi konusunda vatandaşlarımıza önemli fırsat sunuyor. Borcu olan tüm hemşehrilerimizin bu fırsattan yararlanıp borçlarını ödemesini istiyoruz. Bu amaçla hafta sonu ve resmi tatil olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda veznelerimiz hizmet vermeye devam edecek. Yapılandırma için son gün 31 Ağustos olduğu için, yapılandırmanın son gününde olabilecek yığılmaların da önüne geçmek istiyoruz. Hemşehrilerimiz hafta sonu ve 30 Ağustos’ta yapılandırmalarını yapabilirler” dedi.