Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, hafta sonu mesaisinde bir dizi etkinliğe katıldı. Güne erzak yardımı ile başlayan Başkan Kırgöz, düzenlenen kahvaltılı toplantıda Dikili’nin mimar ve mühendisleriyle bir araya geldi; ardından da plaj temizliği etkinliğinde yer aldı.

BİN ERZAK KOLİSİ

Dikili Belediyesi, "Birlikte Dikili" sloganıyla sosyal yarımlarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak bin erzak paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Göreve geldiği günden itibaren dayanışma ruhuyla yardımlar gerçekleştirdiklerini ve bu yardımları bundan sonra da sürdüreceklerini belirten Başkan Adil Kırgöz, “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkesin sesi her kesimin belediyesi olarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bin adet yardım kolisini ulaştırdık” diye konuştu.

MİMAR VE MÜHENDİSLERLE BULUŞTU

Dikili’nin mimar ve mühendisleriyle de bir araya gelen Başkan Kırgöz, Dikili’yi tüm ortak paydaşlarla birlikte geleceğe taşıyacaklarını dile getirdi. Dikili Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelinin yer aldığı ve soru - cevap şeklinde devam eden toplantıda konuşan Başkan Kırgöz,“Dikili'mize hizmet noktasında, tüm paydaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, kentimizi birlikte geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

PLAJ VE KIYI TEMİZLİĞİ

Başkan Kırgöz, daha sonra da 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında gerçekleştirilen plaj ve kıyı temizliği etkinliğinde vatandaşlarla birlikte temizlik yaptı. Mavi Bayrak plajında yapılan etkinlikle ilgili konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Doğası temiz daha yaşanılabilir bir Dikili için plaj ve kıyı temizliğimize katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Geleceğimiz için çevremize, doğamıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.