Döşemealtı Belediyesi, ilçede üstyapı ve yol yapım çalışmalarına hız kattı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çığlık Mahallesi’nde yeni yol çalışmasına başladı.

İmar Planına göre Çığlık Ayanlar Mahallesi istikametinde kullanılan 15 metrelik asfalt yolun vatandaşa ait parsel içerisinde kalması üzerine ekipler, planlara uygun yeni yol yapımı için harekete geçti. Yapılan ölçüm ve değerlendirmelerde planlarda yol olarak görünen ancak mevcut kullanımı tarla olan alanda yeni yol açılmasına başladı.

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilk etapta 250 metre uzunluğunda yeni yol için dolgu işlemi yaptı. Kamyonlarla getirilen dolgu malzemeleri iş makineleriyle yeni yola serilirken silindirle de sıkıştırma işlemi yapıldı. 

Gelen taleplerin aciliyet sırasına göre değerlendirildiğini ve mevcut planlara eklenerek tüm ilçeye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyleyen belediye ekipleri, “Kendi tesislerimizde üretilen parke ve kaldırım taşlarıyla çalışmalarımız devam ederken yine iş makinelerimiz de yeni açtığımız yollarda çalışma yapıyor. Amacımız ilçemizin her noktasına hizmet götürüp vatandaşlarımızı yazın toz ve topraktan kışın ise yağmur nedeniyle oluşan çamurdan kurtarmak" dedi.