Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda bireysel kadınlar kategorisinde altın madalya kazanarak büyüklerde Türk aerobik cimnastik tarihinde bir ilke imza atan Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Zabıta ekipleri ile Akhisar sokaklarında kortej yürüyüşü yaparak Akhisarlılar'ı selamlayan Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm’e vatandaşlar alkışlarıyla eşlik etti.

Dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, önce Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.Şampiyon sporcu daha sonra da yıllarca kendisine destek veren zabıta ekiplerine konuk oldu.

Akhisar’da daha çok şampiyon yetiştirmek için desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Besim Dutlulu, “Belediye olarak desteklerimizi her zaman şampiyon kızımıza sağladık. Zabıta ekiplerimiz de gerçekten gönülden destek verdiler. Zabıta arkadaşlarımızın bu emekleri için de çok teşekkür ediyorum. Ayşe Begüm kızımız gerçek bir Akhisar sevdalısı. Dünya şampiyonu kızımızı tebrik ediyorum, iyi ki varsın. Biz, nerede olursa olsun Akhisar’ımızın Altın Kızı Ayşe Begüm’üm yanında olmaya devam edeceğiz, inşallah daha nice şampiyonluklar gelecek. Akhisar’ımızda birçok Ayşe Begüm yetiştirmek için spora ve sporcuya desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Yıllarca kendisine ulaşım desteği sağlayan zabıta ekiplerine teşekkür eden Ayşe Begüm Onbaşı ise “Zamanında yeni geldiğinde ailenizin feragat edip benim ulaşımımı sağladınız. Söz verdiğim gibi dünya şampiyonu olup geldim. Madalya benim boynumda olabilir ama arkamda kocaman bir ekip var, bu ekiplerden bir tanesi de sizlersiniz. İyi ki varsınız, gerçekten sizlerle çalışmak benim için ayrı bir keyifti. Sizlerin kızı gibi olmak beni ayrı mutlu ediyor. Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya ve ekibine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerin ardından zabıta ekipleri ile Akhisar sokaklarında kortej yürüyüşü yaparak Akhisarlılar'ı selamlayan Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm’e vatandaşlar da alkışlarıyla eşlik etti.