Eskişehir’in Odunpazarı Belediyesi'nin, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlerle dayanışma kapsamında ve “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganıyla düzenlediği konserleri Tolga Sağ ile devam etti.

Odunpazarı Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlerle dayanışmasını sürdürüyor. “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile konserler düzenleyen Odunpazarı Belediyesi, konserlerinde usta isimleri ağırlıyor.

"Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz Konserleri'nin" bu haftaki konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Tolga Sağ oldu.

YOUTUBE ÜZERİNDEN YAYINLANDI

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve "OdunpazarıTv" Youtube sayfasından yayınlanan konser, büyük beğeni topladı. Tolga Sağ, konserine “Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim” adlı türkü ile başladı. Konsere “Gafil Gezme Şaşkın” türküsü ile devam eden Sağ, birbirinden çok sevilen türkü ve deyişleri seslendirdi.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile müzisyenlerle dayanışmak için düzenlenen konserin çekimleri, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Konserler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından çekilerek yayına hazırlanıyor.