İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ve yönetimini ziyaret etti.

Fatma Kaplan Hürriyet, yapılan kongre sonucu başkanlığa seçilen İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Hürriyet’e ziyarette, Başkan Yardımcıları Yaşar Kardaş ve Ünal Özmural, Koordinatör Hakan Yalçın, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer, Birol Sağlam ve Eray Bodur ile Meclis üyeleri Necat Çakır ve Tuncay Aşkın eşlik etti. 

Yeni görevinde Başkan Babacan’a başarılar dileyen Hürriyet, “Başkanım, hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum. Bizlere de düşen bir görev olduğunda gerek toplumsal konularda gerekse vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında yan yana hareket etmekten onur duyarız” diye konuştu. 

Başkan Babacan ise “Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Biz de her zaman olduğu gibi sizin yanınızdayız. Zaten biz artık ayrılmaz bir bütün olduk. İhtiyacınız olduğu her noktada bir telefonunuz yeter. Elimizden geldiğince ekip olarak yanınızdayız. Zaten amacımız bir, çok teşekkür ediyorum” dedi.