22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, renkli etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Can Gox’un sahne aldığı Ölüdeniz’de binlerce kişi, hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Festival etkinliklerine destek verenlere Pazar günü ‘teşekkür belgesi’ takdim edildi.

48 ülkeden 1000’den fazla sporcunun katılım sağladığı Hava Oyunları Festivali, bu yıl da dolu dolu geçti.

Alçak irtifa serbest atlayışlar, yüksek hızlı küçük yamaç paraşütü, yamaç paraşütü akrobasi, THK Motorlu Yamaç Paraşütü, Mosquito uçuş gösterileri, yarasa adam gösterileri hava oyunlarına heyecan kattı.

Türk Hava Kurumu’nun gösterileri hem Fethiye merkezde hem de Ölüdeniz’de renkli anlara sahne oldu. Yasin Mede tarafından yapılan DJ performansının ardından Cumartesi günü ünlü sanatçı Can Gox sahneye çıktı. Can Gox kendine özgü şarkılarını, Fethiyeliler ile birlikte söyledi.

Böyle özel bir organizasyona geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Can Gox, “22 yıldır devam eden bir festivale katılmaktan keyif aldım. Festivalin gerçekleşmesinde emeği olan başta Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve tüm kurumlara teşekkür ederim. Çok keyif aldığımız bir konser oldu” dedi.

Son gün festivale destek verenlere 'teşekkür belgeleri' takdim edildi.