Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri, Germencik ilçesi Mursallı Mahallesi'nde altyapı yenileme çalışmalarının temellerini attı.

Aydın Mursallı’da, kanalizasyon ve içme suyu hatları baştan sona yeniden inşa edilecek. Proje ile birlikte binlerce metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı inşa edilecek, yenilenmiş bağlantılar ile evlere su ulaştırılacak. Bu kapsamda 11 bin 500 metre içme suyu hattı, 10 bin 800 metre kanalizasyon hattı, 400 metreküp su deposu, 450 parsel bağlantısı ve 550 abone bağlantısı yapılacak. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ASKİ ekipleri aracılığıyla gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmalarına dair şu açıklamayı yaptı: 

“Altyapı hatlarının yenilenmesi için büyük yatırımlar yapıyoruz. Geleceğe dönük olan bu yatırımlarımız ile uzun yıllar bir daha el değmeden hizmet verilecek. Mursallı’daki bu çalışma ile mahallenin altyapısını sil baştan yenilemiş olacağız. Aynı şekilde pek çok noktada daha ASKİ ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Aydın’ın altyapısını güçlendiren ve geleceğine yönelik kalıcı yatırımlarımıza devam edeceğiz.”