UFUK KEKÜL

Giresun Valisi Enver Ünlü, bu hafta Süper Lig’e çıkma umudu taşıyan üç takımdan biri olan Giresunspor’un olası şampiyonluk kutlamalarının evlerden yapılması istedi. Vali Ünlü, “Maç akşamı ve akabinde ışıkların yakılıp-söndürülmesi şeklinde de yaşanması muhtemel sevince ortak olunur” dedi.

TFF 1. Lig’de bu hafta sonu son maçlar oynanacak ve Süper Lig’e çıkacak iki takım pazar günü oynanacak maçların sonucuna göre belirlenecek. Şampiyonluğun üç adayı Adana Demirspor, Giresunspor ve Yılport Samsunspor. Üç takımın da 67’şer puanları bulunuyor. 

“IŞIKLARI AÇIN KAPATIN” 

Vali Ünlü başkanlığında toplanan il pandemi kurulunda gündem maddelerinde biri de Giresunspor’un şampiyon olması halinde alınacak önlemlerdi. 

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Vali Ünlü, kutlamaların sokağa çıkmadan, evlerin balkonlarından, pencerelere, balkonlara bayraklar, flamalar asılarak yapılmasını önerdi. Ünlü, “Maç akşamı ve akabinde ışıkların yakılıp-söndürülmesi şeklinde de yaşanması muhtemel sevince ortak olunur” dedi.

ÜÇ TAKIM DA DEPLASMANDA

Averajla lider olan Adana Demirspor, Menemenspor’a (İzmir), ikinci sıradaki Giresunspor Tuzlaspor’a (İstanbul), üçüncü Yılport Samsunspor ise Adanspor’a konuk olacak.