Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi’nde haftanın yedi günü hizmet veren İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 

Çınar Halk Market, Türkiye’nin dört bir yanındaki kooperatiflerden gelen ürünleri piyasanın altındaki fiyatlarla yurttaşla buluşturuyor. Ürünlerle ilgili bilgi veren Çınar Halk Market Sorumlusu Savaş Şengeç, şunları söyledi:

“Ülkemizin dört bir yanından gelen katkısız ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Marketimizde Çanakkale’den gelen yüzde yüz doğal domates salçası ve Yenice kapya biberinde üretilen biber salçamız yer alıyor. Muğla Dalaman Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin ürettiği dağ kekiği, kekik tozu, susam, melisa çayı, ada çayı, kekik çayı ve daha birçok doğal ürün marketimizde yer alıyor. 

Tunceli Ovacık Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nden gelen bakliyatları marketimizde satıyoruz. Bir de buna ek olarak doğal Munzur Kaynak Tuzunu da marketimize getirerek vatandaşlarımızla buluşturduk. Kars Cilavuz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından üretilen eski kaşar ve göbek kaşarı da kısa sürede yeniden marketimizdeki yerini alacak.”