Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de CHP’nin düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldı. Gaziantep’te düzenlenen ve 3 gün süren çalıştaya 250’ye yakın CHP’li belediye başkanı katıldı. 

Türkiye genelinde 11'i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere il, ilçe ve beldelerden 250’ye yakın CHP'li belediye başkanının katıldığı Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılan Gökhan Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SOSYAL DEVLET VURGUSU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mesajlarını; çalıştayın açılış konuşmasını yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan sonra verdi. 

Sosyal devletin önemine dikkat çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelir dağılımının dengeli olması gerektiğini söyledi. İktidara geldiklerinde her ailenin asgari bir gelirinin olacağına, yardım ederken insan onurunu koruyacaklarına söyleyen Kılıçdaroğlu; bunu da "Aile Destekleri Sigortası" ile yapacaklarını anlattı.

İktidara geldiklerinde ekonomi alanında yapacaklarını sıralayan Kılıçdaroğlu, "İktidarımızın ilk 6 ayında çok büyük bir değişimi Türkiye'de herkes görecek. Namuslu, ahlaklı ve insandan yana siyaset nasıl olurmuş, millete hizmet nasıl olurmuş bunları görecek" dedi.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI HER ZAMAN DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

Çalıştay ile ilgili bilgi veren Gökhan Yüksel, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, belediye başkanlarımızla Gaziantep'te bir araya geldik. İki yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetleri masaya yatırdığımız çalıştay’da önümüzdeki üç yıl boyunca hayata geçireceğimiz ve gerçekleştireceğimiz inovatif ve ortak çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızı her zaman daha ileriye taşıyacak ve ülkemize hak ettiği en iyi hizmeti verebilmek adına durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz."

CHP tarafından düzenlenen ve 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 250’ye yakın belediye başkanın katıldığı 3 gün süren çalıştayda; CHP’li belediyelerin geçmiş 2 yılı değerlendirildi, önümüzdeki dönemde neler yapılacağı tartışıldı.