Kartal Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünde, halk konserlerinden sergilere ve mahalle eğlencelerine kadar, 6 gün 6 gece sürecek ve uzun yıllar unutulmayacak bir kutlama programı hazırladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programında, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, şarkılarını bu kez Zafer Bayramı için seslendirecek. 6 gün  6 gece sürecek program kapsamında 20 farklı etkinlik yapılacak.

KARTAL’DA ZAFER HAFTASI’NA ÖZEL YILDIZLAR GEÇİDİ

Zafer Bayramı kutlamalarında, Türkiye’nin sevilen sanatçıları Ceza, Ceylan Ertem, Manga, Moğollar, Ümit Besen, Pamela ve İlyas Yalçıntaş sahne alarak, binlerce Kartallı’ya unutulmayacak bir Zafer Bayramı kutlaması yaşatacak.

Öte yandan, Covid-19 salgınından kaynaklı yasaklardan dolayı uzun süredir yapılamayan Zafer Yürüyüşü’nde binlerce Kartallı, 30 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da, Kartallı Kazım Meydanı’ndan ilçe meydanına yürüyecek. 

“TÜM KOMŞULARIMIZI BAYRAM COŞKUMUZA ORTAK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm Kartallılar’ı 6 gün boyunca sürecek Zafer Bayramı coşkusuna katılmaya davet ederek, “Kartal’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkumuzu yaşamaya hazırlanıyoruz. Kartallı komşularımız için unutulmayacak bir bayram programı hazırladık. Uzun süredir Covid-19 salgınından dolayı gerçekleştiremediğimiz Zafer Yürüyüşü’nü, pandemi önlemlerimizi alarak gerçekleştireceğiz. Kartal’da bayram coşkusunu doyasıya yaşamayı çok özlemiştik. Tüm Kartallı komşularımızı, bayram coşkumuza ortak olmaya çağırıyoruz” dedi.