Yenilenerek sosyal yaşam alanına dönüştürülen, Teknik Çocuk Parkı’nda incelemede bulunan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun halkın tam kapanma sonrası çok güzel alana kavuşacağını söyledi.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve belediye koordinatörü Ozan Aksu, Kuruçeşme’de yapımı tamamlanmak üzere olan Teknik Çocuk Parkı’ndaki son rötuşları yerinde inceledi. İlçe genelindeki tüm parkları elden geçiren, eskileri yenileriyle değiştiren ve alanı uygun olanları sosyal yaşam alanlarına dönüştüren İzmit Belediyesinin Kuruçeşme’ye jestlerinden biri olan parkta yaklaşık bir aydır süren çalışmalar son aşamaya geldi.

HUMMALI ÇALIŞMA YAPILDI

Kuruçeşme bölgesinde halkın sosyalleşmek, gençlerin spor yapmak ve çocukların eğlenceli vakit geçirmek için kullandığı Teknik Çocuk Parkı’nda çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları ve zemin çalışmalarıyla işe koyulan İzmit Belediyesi ardından basketbol sahasını elden geçirdi. Sahayı çevreleyen tel örgüleri yenileyen belediye ardından eskiyen çocuk oyun gruplarını tamamen yeniledi. Çocukların oyun alanlarını da kauçuk zemin yaparak daha güvenli hale getiren İzmit Belediyesi bununla da yetinmedi.

CIVIL CIVIL RENKLER ALDI

Oyun alanlarını rengarenk boyayarak çocukları cezbeden yere dönüştüren İzmit Belediyesi kültürel oyunlarımızın yaşatılması amacıyla oyun alanı boyaması da yaptı. Aydınlatmaların da yerleştirilmesiyle tamamlanacak olan yeni yüzüyle Teknik Çocuk Parkı birkaç gün içinde halkın kullanımına açılacak. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve belediye koordinatörlerinden Ozan Aksu da Kuruçeşme’ye giderek açılış öncesinde parktaki çalışmaları yerinde inceledi.

ÇOK GÜZEL SOSYAL ALAN

Emekleri ve titiz çalışmaları için belediye emekçilerine teşekkür eden başkan yardımcısı Emirşah Torun birkaç gün içinde halkın kullanımına açılacak olan Teknik Çocuk Parkı ile sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kuruçeşmeliler’in çok güzel bir alanda vakit geçirebileceğini belirtti. Torun, “Başkanımız sayın Fatma Kaplan Hürriyet halkın en iyisini hak ettiğini düşünerek çalışmalarımızı yönlendiriyor. Vatandaşın talebine fazlasıyla karşılık verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.