Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, daha sağlıklı bir toplum anlayışıyla Başkentlileri spor yapmaya davet etti. Sosyal medya hesapları üzerinden “Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent” sloganıyla vatandaşları spor yapmaya çağıran Yavaş, “İnsan sağlığı her zaman önceliğimiz. 20 parkımızda uzman antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde spor faaliyetleri düzenliyoruz. Ankara’mızda geleceğe emin ve sağlıklı adımlar ile yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaz aylarının gelmesi ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte vatandaşları, parklarda spor yapmaya davet etti.

Başkentlileri, sosyal medya hesapları üzerinden parklarda spor yapmaya çağıran Yavaş, “İnsan sağlığı her zaman önceliğimiz. 20 parkımızda uzman antrenörler ve beden eğitim öğretmenleri eşliğinde spor faaliyetleri düzenliyoruz. Ankara’mızda geleceğe emin ve sağlıklı adımlar ile yürümeye devam edeceğiz” dedi.

SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren uzman antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri, haftanın 6 günü 7.30-11.00 saatleri arasında başkentlilere 20 parkta spor eğitimi verecek.

Parklardaki spor malzemelerinin kullanımı konusunda yardımcı olacak olan eğitmenler, esneme hareketlerinden çeşitli spor faaliyetlerine kadar vatandaşların sorularını da yanıtlayacak.

BİLİNÇLİ SPOR HAREKETLERİNİN ÖNEMİ

“Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent” sloganıyla vatandaşları bilgilendirecek olan eğitmenler, 8 Haziran’dan itibaren 7’den 70’e parklara gelen başkentlilerle birlikte spor yapmaya başladı.

Başkan Yavaş’ın çağrısı üzerine spor yapmak için Kurtuluş Parkı’na geldiklerini ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.