Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konserinde, Atatürk Meydanı’nı dolduran binlerce kişi, yapay kar altında Gece Yolcuları grubunun şarkılarıyla 2023'e 'merhaba' dedi.

Yeni yıl öncesi Marmaris'in cadde ve sokaklarını şıklandıran, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda da etkinlikler düzenleyen Marmaris Belediyesi, yılın son gününde Marmarisleri Gece Yolcuları ile buluşturdu. Atatürk Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, grubun şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. 

Programın ilk saatlerinde DJ Muzo, hareketli şarkılarla meydana gelenleri eğlendirdi. Saat 22:30’da ise sahneye Gece Yolcuları çıktı. Konser sırasında sahneye çıkan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Gece Yolcuları grubuna teşekkür ederek çiçek takdim etti. Yurttaşların da yeni yılı kutlayan Başkan Oktay, acısıyla tatlısıyla bir yılın geride kaldığını belirterek, “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına girmenin onurunu yaşıyoruz. Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılı ile birlikte bu ülkede çok güzel değişimler, gelişimler olacak” dedi.

YAPAY KAR SÜPRİZİ

2023’e 30 saniye kala meydanı dolduran binlerce kişi, hep bir ağızdan geri sayım yaptı. Saatler 00:00’a geldiğinde ise meydandaki coşku, yapay karla birlikte doruğa ulaştı.