Merkezefendi Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası" başladı. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvanın başlama vuruşunu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptı.

16 takımın katıldığı turnuvanın ilk maçı, Yeşilköyspor ile İncilipınargücü arasında oynandı. 4’er takımdan 4 grubun olduğu turnuvanın final maçı, 30 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da oynanacak. Ödül töreni ise yine aynı gün saat 17.00’de Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde yapılacak. 

Çocukların küçük yaştan itibaren sporla ilgilenmesi gerektiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, katılım sağlayan tüm takım ve sporculara teşekkür ederek başarılar diledi. Yerel yönetimlerin çocuklara her zaman imkan sağlaması gerektiğini vurgulayan Başkan Doğan, şöyle konuştu:

“Merkezefendi Belediyesi olarak sporun her alanında, her dalında olmak için mücadele veriyoruz. Turnuvamızda yaklaşık 300 genç sporcumuz mücadele verecek. Bu bayramın, bu milli mücadele ruhunun bizler için olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimiz için de anlamı çok farklı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na uygun kutlamalarımızı hafta boyunca sizlerle birlikte yapacağız. Sizin hayatınızda seçeceğiniz meslekten tutun da alacağınız disipline kadar bu yaşlarda gelişiyorsunuz. Burada birbirinden değerli hocalarımız var ve sizleri çalıştırıyorlar. Kendi zamanlarından, kendi vakitlerinden fedakârlık ederek çocuklarımıza bu spor kurslarına ve etkinliklerine getiren ailelere çok çok teşekkür ediyorum. Bu ülke bu çocuklarla daha güzel hale gelecek. Bize düşen yerel yönetimler olarak bu çocuklarımıza her imkânı sağlamaktır. Bu müsabakaya katılmanız, emek vermeniz bizim için çok çok kıymetli. Tüm sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence, spora yakışan bir müsabaka olsun.”