Mersin’in doğu sınırında, Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde, 2 bin 700 metre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı yenileniyor. Atatürk Bulvarı üzerinde yıpranan kaldırım ve refüj taşlarını sökmeye başlayan ekipler, yıpranan yol yüzeyini kazıdıktan sonra yapılacak çalışmayla yolu daha konforlu hale getirecek.

YENİCE’DE YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Yenice’nin Tarsus yönü girişinden başlayıp, Adana istikameti çıkışına kadar uzanan ve trafik akışının yoğun olduğu Atatürk Bulvarı üzerinde yıpranan kaldırım ve refüj taşları sökülüyor. Büyükşehir Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yıpranan yol zeminini de kazıyarak yenileyecek.

Kaldırımların yeniden döşenmeye başlandığı çalışma kapsamında yıpranan yol zemininin sökülmesinin ardından revize ve sıkılaştırma uygulaması da yapılacak. Refüj taşlarının da yenilenmesinin ardından yol düzenleme işlemi yapılacak.

UĞUR MUMCU BULVARI DA YENİLENECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Yenice Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmanın ardından mahalle içerisinden kuzey-güney doğrultusunda geçen Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde de kaldırım ve yol yenileme işlemi yapılacak.