Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terfi ve atama kararlarıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çeşitli rütbelerde görev yapan birçok personel bir üst rütbeye terfi etti. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan “Her rütbe yükselişi, vatandaşa, millete ve ülkeye karşı olan sorumluluğun artması demektir” dedi.

Mezitli'deki polisevinde düzenlenen törene, terfi eden emniyet mensupları ve aileleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, rütbenin bir sorumluluk olduğunu bildirdi. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, daha sonra şöyle konuştu:

“Her rütbe yükselişi, vatandaşa, millete ve ülkeye karşı olan sorumluluğun artması demektir. Asayişin, düzenin ve adaletin sağlanması için gündüzünü gecesine katarak çalışıp, bir üst rütbeye terfi eden emniyet müdürü, emniyet amiri ve komiser arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah hayırlı etsin. Tayin olan arkadaşlara da yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızın bu yeni rütbeleriyle de başarılı hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Aileleriyle ve çocuklarıyla hayırlı uzun ömürler diliyorum.”