Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, beraberlerindeki heyet ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Başkanı Osman Çıralı ve Deniz Ticaret Odası Başkanı İlkay Tugay’a ziyarette bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, FTSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin Fethiye’nin iş dünyasına ilişkin sorunlarını dinledi. Ziyarette, otopark, altyapı ve kanalizasyon sorunu, garajın taşınması, totem sıkıntısı ve yat çekek yeri sorunları ele alındı. Gürün, diyalog ve iş birliği içinde tüm sorunların üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

“SİZLERDEN GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARIMIZ BİLGİ VEREREK HER SORUYU CEVAPLANDIRACAK”

Gürün, Fethiye’nin, Büyükşehir Belediyesi’nin ve Fethiye Belediyesi’nin yetkisinde olan her türlü sorunu konusunda sivil toplum kuruluşlarına bilgilendirme yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak, “Sorunlarınızı, taleplerinizi bize iletin. Sorunlarımızı hep beraber konuşmamız gerekiyor. Hangi konuda talepte bulunursanız o konuyla ilgili birimlerimiz sunum yapıyor. İlgili daire başkanı, ekibi ile birlikte geliyor, her türlü sorununuzu cevaplandıracak. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda ilgili daire başkanlarımız, bilgi vererek her soruyu cevaplandıracaktır. Biz doğrusunu anlatalım, siz doğrusunu bilin. Bir sorun çözülemiyorsa neden çözülemiyor, onu bilin istiyorum. Benim en mutlu olduğum şey, daha fazla hizmet vermek ve talepleri yerine getirmek. Benim en çok önem verdiğim şey, güven duygusu. Birlikte yol yürüyeceğiz. Osman Çıralı Başkan’ım ile geçen dönemden de güven ortamımız vardı. Bunu yeni dönemde de koruyacağımıza inanıyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve beraberlerindeki heyet, ardından Fethiye Deniz Ticaret Odası’na geçti. Yeni başkan İlkay Tugay, Fethiye denizciliği ile ilgili bilgiler aktardı. Heyet, daha sonra Fethiye Limanı’nı ziyaret etti. Burada, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler alındı.