Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği "Müzik Sokakta" etkinliğinde, bu hafta da kentin beş ayrı noktasında müzisyenler yeniden sahnede olmanın heyecanını yaşadı. Kulakların pasını silen konserlerden biri, Fikret Otyam Parkı’nda gerçekleşirken, solist Füsun Sovuksu’nun seslendirdiği oyun havalarıyla park adeta bayram yerine döndü.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın iptal edilen konserler, ertelenen düğünler, festivaller, kısıtlamalar nedeniyle kapalı olan eğlence mekanları nedeniyle zor bir dönemden geçen müzisyenlere destek olmak için başlattığı "Müzik Sokakta" etkinliğinde yedinci hafta geride kaldı.

Kademeli normalleşme süreciyle yeniden başlayan etkinlikte, her cuma günü Antalya’nın beş ayrı noktasında kentin müzisyenleri, yeniden dinleyicileriyle buluşurken etkinliğin bu haftaki adreslerinden biri, 2015’te hayatını kaybeden gazeteci, yazar, ressam ve fotoğraf sanatçısı Fikret Otyam’ın adını taşıyan park oldu.

Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Antalya Şubesi’yle düzenlenen etkinlikte Füsun Sovuksu sahne aldı. Sovuksu’nun seslendiği birbirinden hareketli oyun havalarına oturdukları yerden eşlik eden Antalyalılar'ın kendilerini ritme bırakması uzun sürmedi. Müziğin sesini duyup parka gelenler, evlerde geçen uzun günlerin ardından açık havada canlı müzik dinlemenin tadını çıkarıp, oynayarak şarkılara eşlik ettiler.