Nilüfer Belediyesi ile Nilüfer Belediyespor’un birlikte düzenlediği yaz spor okulları başladı. Dokuz farklı spor branşının yer aldığı yaz spor okulları, 3 Eylül’e kadar devam edecek.

Çocukların farklı sportif aktiviteleriyle yaz tatilini verimli geçirmelerine katkı sunmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, koronavirüs önlemlerini de göz önüne alarak yaz spor okullarını 9 farklı branşta başlattı. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik, squash, savunma sporları, kort tenisi ve tam gün spor okulları olmak üzere çok sayıda branşta verilen eğitimler, üç dönem şeklinde Eylül ayına kadar sürecek. Yüzme branşında ise eğitimler koronavirüs tedbirleri dolayısıyla 5 Temmuz Pazartesi günü Konak Olimpik ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzları’nda başlayacak. Yaz spor okulları eğitimleri Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi, Konak Olimpik Yüzme Havuzu, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu, Yüzüncüyıl Gençlik Merkezi ve Spor Salonu ile Beşevler Cimnastik Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Yaz spor okullarına katılım ücretleri ise branşlarda servissiz 200 TL, servisli 250 TL, tam gün spor okullarında ise servisli bin 300 TL, servissiz bin 100 TL olarak belirlendi.