Çankaya Belediyesi Açık Hava Sinema Şenliği, 5 Ağustos'ta başlıyor. 4 hafta sürecek şenlikte, 12 farklı noktada, birbirinden güzel 4 film, Çankayalılara nostalji dolu günler yaşatacak.

Çankaya'nın nostaljik geleneği "Açık Hava Sinema Şenliği" Ağustos ayı ile birlikte yeniden başlıyor. 5 Ağustos'ta Huzur Pazaryeri'nde ilk gösterimi yapılacak şenlik, 12 farklı noktada birbirinden güzel 4 filmle Çankayalılarla buluşacak. Belediye, bu yıl Arif v 216, Bayi Toplantısı, 7. Koğuştaki Mucize ve Soul filmleri ile Başkentliler'e açık havada sinema keyfi yaşatacak.

PANDEMİ KURALLARINA UYULACAK

Nostalji dolu günler adına mahalle kültürünü yeniden canlandıran etkinliklerle Ankara'da yeni bir atmosfer oluşturmak istediklerini söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Mayıs ayında sona eren tam kapanmanın ardından güzel günleri tekrar yaşatmak, sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uyarak açık hava sinema nostaljisini Çankayalı hemşerilerimize yeniden hatırlatmak istedik. Vatandaşlarımız birlikte bir şeyler yapmaya, hasret kalmış durumda. Çankaya Belediyesi olarak her türlü önlem alarak halkımızı parklarımız ve kent meydanına dönüştürdüğümüz pazaryerlerinde birbirinden güzel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.