Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediyesini ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibinden kentte yapılan ve yapılması planlanan projeleri dinledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinin ardından Başkan Hürriyet, ekibi ile birlikte Meclis Salonu’nda bir toplantı düzenledi. Toplantıya, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Dilek Yalçın, Sibel Solakoğlu ve Seyhan Özcan, Koordinatör Hakan Özkum, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, İnsan Kaynakları Müdürü Sevtap Cengiz, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kırsal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Strateji ve Geliştirme Müdürü Cemal Taki Şahan ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Birim Sorumlusu Alparslan Güllü katıldı. 

Toplantıda, İzmit’te hayata geçirilen, yapım aşamasında olan ve yapılması planlanan projeler konuşuldu.

PROJELER KONUŞULDU

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit’te yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek gerçekleştirilen ve planlanan projelerin detaylarını başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden dinledi. İzmit’te, üretimin ve üretimde kadının rolünün de ele alındığı toplantıda, tarımsal uygulama bahçeleri ve kadın istihdamı projeleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. 

Toplantının sonunda Başkan Köse ve ekibi, kendilerine örnek olacak projelerin detaylarını paylaştıkları için Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.