Kızılay kritik seviyenin altına inen kan ihtiyacı için İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı kampanyası başlattı. Bu merkezlerden biri de Sarıyer oldu. Üç gün sürecek kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar çadırların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sarıyer Belediyesi çalışanları ise kampanyanın en büyük destekçilerinden biri oldu.

Türk Kızılayı kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesi nedeniyle İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı noktaları kuruldu. Kan bağışına ihtiyaç duyan insanlar için Sarıyer Merkez’de kurulan çadır önünde sıra oluştu. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in de kan verdiği kampanyaya, Sarıyer Belediyesi personeli de destek verdi. Pandemi çerçevesinde kan ihtiyacının arttığını dile getiren Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, üç gün boyunca ilçe genelinde 750 ünite kan ihtiyacının giderilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Kan bağışı için Sarıyer Merkez’e gelenlerin arasında vatandaşların yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar ve belediye çalışanları da vardı.