Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazaları, uygun fiyatlı et ve et ürünlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Serik’te 6 ay önce hizmete açılan Halk Et Mağazası’nda yaklaşık 31 bin 300 kilogram et ve et ürünü satıldı.

Serik’te Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’nde 2 Ekim 2020’de açılan Halk Et Serik Mağazası bugüne kadar 20 bin 115 kişi tarafından ziyaret edildi. Halk Et Serik Mağazası’nda 6 ayda satılan et ve et ürünü 31 bin kilograma ulaştı.

"KALİTEYİ UCUZA ALIYORUZ"

Vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et Satış Mağazası’ndan Serikliler hizmetten memnun. Halk Et Serik Mağazası’ndan sürekli alışveriş yaptığını söyleyen Bülent Örs, “Kaliteyi ucuza alıyoruz. Hem hesaplı hem de sağlıklı. Hijyen ön planda tutuluyor ve çeşit anlamında seçenekler mevcut. Daha ne olsun. Muhittin Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

"ARTIK HEP GELİRİM"

Halk Et Serik Mağazası’ndan ilk kez alışveriş yapmaya geldiğini söyleyen Barbaros Çavuş ise “Burayı çok kez işittim. Alışveriş yapan arkadaşlarım çok methediyorlardı. Kısmet bugüneymiş. Görüyorum ki söyledikleri kadar var. Ürünler taze, personel güler yüzlü ve en önemlisi fiyatlar çok uygun. Artık hep gelirim. Katkı koyan herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu. 

KORKOOP SERİK’TE DEVAM

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hedefiyle desteklediği Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP) üyesi kadınların yaptığı birbirinden lezzetli yöresel ürünler de Halk Et Serik Mağazası’nda satışa sunuluyor. KORKOOP’un birbirinden lezzetli yöresel ürünleri Serikli vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.