Tarsus Belediyesi, evlenecek çiftlerin ücretsiz olarak yararlanabileceği düğün salonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Ücretsiz düğün salonumuzu halkımızın hizmetine açıyoruz. Bu hizmetimizle evlenecek çiftlerimizin en mutlu günlerini birlikle paylaşıyor, gençlerimizin ailelerinin yüklerini bir nebze olsun hafifletiyoruz’’ dedi.

Tarsus Belediyesi, ücretsiz düğün salonu için çalışmalarını sürdürüyor. Amaçlarının Tarsus halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Bozdoğan, “Amacımız vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara hizmetin en iyisini sunmaktır. Tarsus kısa süre içerisinde düğün salonuna kavuşuyor. Yaşam pahalılığının günden güne yükseldiği ülkemizde evlenecek çiftleri ve düğün masrafları ile boğuşan ailelerimizi düşünerek belediye düğün salonumuz vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz’’ diye konuştu.

Hizmetten yararlanmak isteyen çiftler, düğün salonu faaliyete geçtiğinde ilan edilecek numaralara ulaşarak randevu alabilecek.