Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ile bir araya geldi. Buluşmada şehri ilgilendiren sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’i makamında ağırladı.

Buluşmada Başkan Ataç ve konukları Başkan Büyükerşen ile Özen, kent gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunurken, şehirde hayata geçirilecek çalışma ve projeleri de masaya yatırdı.

Ziyaretin ardından Başkan Büyükerşen, “Ahmet Bey ile birlikte bölgede yapılacak planlar ve şehrin gelişmesi meselelerini müzakere ettik” dedi.

Başkan Ataç ise “Yılmaz Hocamızı Tepebaşı Belediyesi’nde ağırlamak bizim için büyük bir onur. Her zaman yapacağımız işler ve şehri ilgilendiren konularda ortak kararlar veriyoruz. Bunlar zamanı geldiğinde kent halkına da duyurulur.  Planlamaların kentin lehine yapılması açısından birlikte karar vermek çok önemli” diye konuştu.

Tepebaşı belediye başkan yardımcılarının da yer aldığı toplantının sonunda Başkan Ataç, konuklarına Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini de tanıttı. Buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.