Tepebaşı Belediyesi Güz Dönemi Çocuk Programları için kayıtlar 26-29 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacak. Çocukların gelişimine yarar sağlayacak ve ücretsiz olarak düzenlenen 18 farklı branştaki program, kentin farklı noktalarında bulunan 14 merkezde Eskişehirli çocuklar ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi Güz Dönemi Çocuk Programları için kayıt işlemleri başlıyor. Kayıtlar 18 farklı branşta düzenlenecek kurslar için online olarak, 26-29 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. 14 farklı merkezlerde düzenlenecek programlar arasında oyun ve beceri grubu, piyano, bale, İngilizce, öykü atölyesi, halk dansları, tekvando, resim, çocuk zumba, yaratıcı drama, jimnastik, satranç, gitar, seramik, cam füzyon, bilardo, matematik ve ukulele yer alıyor.

DERS BAŞLANGIÇ TARİHİ 3 EKİM

Kayıtların tamamlanmasının ardından programlar, çocuk sanat ve kültür merkezleri, gençlik merkezleri, Deneyimli Kafeler olmak üzere Tepebaşı’nın kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki 14 ayrı merkezinde düzenlenecek. Ders başlangıç tarihi ise 3 Ekim Pazartesi günü olacak.

Yaz Dönemi Çocuk Programları hakkında bilgi almak isteyen veliler, 0 222 322 18 45 numaralı telefondan bilgi alabilecek. Online kayıt formuna ise duyuru afişi ve Tepebaşı Belediyesi’nin “www.tepebasi.bel.tr” web adresindeki etkinlikler sayfasında bulunan QR kod üzerinden ulaşılabilecek.