İzmir Torbalı Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında; Cem Karaca'nın vokalistliğini yapan Göksel Doğançay, yarın İsmail Uygur Kültür Merkezi'nde konser verecek. 

Göksel Doğançay, Torbalı Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri düzenleyeceği konserde bir dönem vokalistliğini yaptığı Cem Karaca’nın yanı sıra Barış Manço'nun da eserlerini seslendirecek. İsmail Uygur Kültür Merkezi'nde yarın yapılacak ücretsiz konserde öğretmenler ve ilçe sakinleri keyifli bir akşam geçirecek.

TEKİN: “TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ KONSERİMİZE BEKLİYORUZ”

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, konsere tüm Torbalı halkını davet ederek “Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli mesleğidir. Sizler çocuklarımız için bazen bir anne bazen de bir baba oluyorsunuz. Bu anlamda yaptığınız meslek çok kutsal. Bizler de bu kutsal mesleğe yakışır bir program düzenledik. Yarın akşam düzenleyeceğimiz Göksel Doğançay konserine başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesileyle başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” diye konuştu.