Turgutlu Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümünü muhteşem etkinliklerle kutlayacak. Fener Alayı ile başlayacak kutlamalar, ateş gösterisi ve konserlerle devam edecek. Türkçe Rap’in en önemli temsilcilerinden Ceza da kutlamalar kapsamında sahne alacak.

Turgutlu Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılını dolu dolu bir programla kutlayacak. Kutlamalar, 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Orta Park Saat Kulesi önünden düzenlenecek Fener Alayı ile başlayacak. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da devam edecek programda saat 20.00’de Ateş Gösterisi gerçekleşecek.

CEZA SAHNE ALACAK

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü saatler 20.30’u gösterdiğinde ünlü rap sanatçısı Ceza, hayranlarıyla buluşacak. Ardından Turgutlulu genç rap müzisyenler Mas ve Basa ile Eskişehirli müzisyen DJ Baran Zengin’in vereceği konserle gecenin finali yapılacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Tıpkı tüm milli bayramlarımızı olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümünü de hep birlikte, tek yürek olarak kutlayacağız. Cumhuriyet Bayramı’mıza yakışır bir kutlama programı hazırladık. Bütün hemşehrilerimi 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kutlamalara davet ediyorum” dedi.