Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçe Müdürlüğü  ekipleri dört mahallede yol, kaldırım ve yapı onarım çalışmalarını program dahilinde devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ergenekon Mahallesi Yusuf Nalkesen Sokak, Yiğitler Mahallesi İlker Sokak ve Onbaşı Sokak, Yeni Mahalle Geniş Sokak, Yedi Eylül Mahallesi Sanat Sokak ile Kervan Yolu’nda deforme olan yolların parke tamiratları tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Çepnidere Mahallesi köy konağının boyama çalışmalarını gerçekleştirdi. Selahaddin Eyyubi Camisinin boyama çalışmaları ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yolları ve kaldırımları bozuk olan mahallelerimizde yenileme ve onarım çalışmalarımızı gerçekleştirerek vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen tüm noktalarda çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek daha güzel bir Turgutlu yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.