Adana’daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere hafta içi her gün akşam yemeği ve çay ikramında bulunan Seyhan Belediyesi, hem üniversite öğrencilerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor hem de bütçelerine katkı sağlıyor.

Geçen Ramazan ayında Başkan Akay’ın talimatıyla başlatılan üniversite öğrencilerine yemek ikramı uygulaması, yaz tatilinin ardından yeniden başladı. Seyhan Belediyesi aşevlerinde hijyenik ve sağlıklı koşullarda pişirilen yemekler, hafta içi her gün saat 17.00 - 19.00 saatleri arasında öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı Yeşilyurt Mahallesi'ndeki belediye hizmet binasında öğrencilere ikram ediliyor. Sıcak ve samimi bir aile ortamında yenen yemeğin ardından konuklara çay ikram edilip, belediyenin gençlere sunduğu diğer olanaklar hakkında bilgilendirilerek, bu olanaklardan yararlanma daveti yapılıyor.

BAŞKAN AKAY GENÇLER BULUŞUYOR

Başkan Akay’ın da zaman zaman katıldığı akşam yemeği buluşmalarında renkli anlar yaşanıyor. Gençlerle birlikte yemek yiyen Başkan Akay, çay ikramında gençlerle uzun sohbetler ediyor.

Gençlerin ihtiyaçlarını, isteklerini ve önerilerini dinleyen Başkan Akay, gençlik hizmetlerini yine gençlerin öneri ve istekleri doğrultusunda yapılandırıyor.