Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde altyapı çalışmaları için gece gündüz mesai yapıyor. Sıcak havaları da fırsat bilen ekipler, kimi sokaklarda asfalt serimi yaparken kimi sokaklarda da bordür ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor.

Yenimahalle merkezde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Göreve geldiğimizde amacımız altyapı konusunda eksiksiz bir ilçe yaratmaktı. Bu hedefi büyük oranda başarmış durumdayız” dedi.

Ragıp Tüzün Mahallesi Coşkun Sokak’ta şu ana kadar 737 metre bordür imalatı yapılırken, 796 metrekare kilit parke, 520 metrekare de beton imalatı yapıldı. Öte yandan, Yuva, Karacakaya, Macun, Çiğdemtepe, Işınlar,  Turgut Özal ve Ata Mahalleleri'nde kaldırım çalışmaları, Varlık, Işınlar, Ragıp Tüzün, İnönü, Yenibatı ve Güventepe Mahallelerinde ise asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yenimahalle’de altyapı çalışmalarına hızla devam edildiğini belirten Başkan Yaşar, “Ekiplerimiz, ilçemizde kaldırımsız sokak, asfaltsız yol kalmaması adına aralıksız çalışıyor. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın rahatı için alt yapı çalışmalarına yoğunluk veriyor. Yenimahalle’de vatandaşın talep ettiği noktalarda alt yapı çalışmalarını yürütüyoruz. Bunun yanında yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde yol açımı, kaldırım, bordür ve tretuvar düzenlemesi gibi işlemleri sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yılın her mevsiminde vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması, temiz ve güvenli yollarda seyahat edebilmesini hedefleyerek çalışmalarını yıl boyunca sürdürecek” dedi.