Pandemi tedbirleri nedeniyle bir süredir hizmet veremeyen Yenimahalle Belediyesi düğün salonları, kademeli normalleşme ile birlikte kapılarını yeniden açtı.

Bünyesinde bulundurduğu Karanfil, Nergis, Gelincik, Leylak Düğün Salonu ve Zübeyde Hanım Nikah Salonu ile vatandaşların mutluluğuna ortak olmaya hazırlanan Yenimahalle Belediyesi, salonlarının dezenfeksiyonunu sağlayarak tüm tedbirleri aldı. Düğün, sünnet, kına, nişan, mevlit ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapan 5 salonda genelge kurallarına uygun kapasitede ve şartlarda hizmet verilecek.

ATEŞ ÖLÇER VE DEZENFEKTANLI KARŞILAMA

Fiziki mesafenin de korunacağı salonlarda maskesiz içeri girilemeyecek. Vatandaşların salon kapısında ateşleri ölçülecek, dezenfektan verilecek. Takı merasiminin de kurallara uygun olarak yapılacağı merasimlerde, takılar yakaya değil, kutuya ya da zarfa koyulacak.

“VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI IÇIN TÜM ÖNLEMLERI ALDIK”

Salonlarda vatandaşların sağlığı için tüm önlemleri aldıklarının altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Öncelikle salonlarımızın 5 yıldızlı bir otel salonu konforunda olduğunu belirtmek isterim. Bunun dışında düğün salonlarımızı normalleşme sürecine uygun bir şekilde hazırladık. Vatandaşlarımızın sağlığı için tüm önlemleri aldık. Ama sadece bizim önlem almamız yetmez, yurttaşlarımızın da kurallara uymasını istiyoruz” dedi.