Akhisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından Akhisar’ın kurtuluşunun 100.yılı dolayısıyla organize edilen etkinlik çerçevesinde yüzlerce Akhisarlı bu akşam saat 19.30’da Milli Egemenlik Meydanı'nda zeybek oynayacak.

Akhisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu önderliğinde 7’den 70’e Akhisarlılar, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılında hep birlikte zeybek oynayacak. Tüm Akhisar halkını bu coşkuya davet eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı paylaşımda, “7’den 70’e yüzlerce Akhisarlı, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında hep birlikte Zeybek oynayacak. Bu muhteşem gösteriyi 6 Eylül günü saat 19.30’da Milli Egemenlik Meydanı’nda izleyebilirsiniz. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Zeybekli kutlamanın ardından etkinlikler saat 20.00’de Fener Alayı programı ile devam edecek. Fener Alayı programı kapsamında tüm Akhisarlılar ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde buluşacak. Etkinlik, Gölet konser alanında son bulacağı bildirildi.