GÜNDEM

CHP'de kurultay öncesi tansiyonu yükselten hamle!

CHP'de gözler 4-5 Kasım'da yapılacak 38'inci Olağan Büyük Kurultay'a çevrildi. Parti içi muhalefetin "yenilik ve değişim" çağrılarına tansiyonu yükseltecek bir hamle eklendi. İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP'nin birlik beraberlik yemeğinin olduğu saatte farklı bir organizasyon tertip etti. Yücel'in Ege Bölgesi'ndeki tüm delegeleri tek tek davet ettiği öğrenildi. Yücel'in özel davetine Aydın'dan kimlerin katılacağı merak konusu oldu.

Abone Ol

İz Gazete'den Ümit Kartal'ın özel haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yemek daveti tüm kurultay delegelerine her ilin il başkanları tarafından iletildi. Genel Merkez’in birlik beraberlik yemeği yarın akşam saat 19.00’da Dafne Restaurant’ta başlayacak. Bu yemeğe tüm delegeler davetli.

İzmir Milletvekili Deniz Yücel ise Ege bölgesinden kurultaya katılacak delegelere alternatif yemek düzenliyor. Yücel’in bu hareketi değişimcilere kendini kabul ettirme girişimi olarak yorumlanırken, kurultaya doğru düşürülmek istenen tansiyonu yükselten bir hamle olarak da delegelerden tepki çekti. Yücel’in kurultay delegelerini özel kalemi tarafından arattığı hatta bazı delegeleri bizzat arayarak yemeğe davet ettiği öğrenildi. Deniz Yücel’in organize ettiği bu yemek de yine saat 19.00’da Steak Room restoranda düzenleniyor. (İZ GAZETE)