HABER MERKEZİ

Mustafa İberya Arıkan'ın seçim vaatlerinden yapmasını beklediğiniz hizmet nedir? Mustafa İberya Arıkan'ın seçim vaatlerinden yapmasını beklediğiniz hizmet nedir?

HABER MERKEZİ
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Çevik ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyeleri; Adem Türkmen, Ahmet Şenel, Mehmet Ali Avcu, Abdülkadir Yıldız, Mehmet Akkan ve Genel Sekreteri Neslihan Duymaz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na görevinde başarılar  dileyen Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, kentin gelişimi için sivil toplum kuruluşlarının ve yerel yönetimlerin ortak projelerde yer almasının önemini vurgu yaptı. Çondur, Aydın Ticaret Borsası üyelerinin gündeminde yer alan konuları, sektöre dair sorun ve çözüm önerilerini aktardı. Gerçekleşen ziyarette aynı zamanda ekonomi gündemi, ortak projeler ve iş dünyası hakkında istişarelerde bulunuldu. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemde de hizmet, yatırım ve projeler ile Aydın’a birlikte değer katmaya devam edeceklerini ifade etti.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ