11 saat önce ASAYİŞ

Efeler'de bulunan ADÜ varyantı yakınlarında makilik alanda yangın çıktı.

11 saat önce BELEDİYELER

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ibadethanelerde düzenli temizlik hizmetleri sunarak vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ve konforlu bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlıyor.

11 saat önce ASAYİŞ

Didim'de yapılan operasyonda 110 kilo kıyılmış tütün ve çok sayıda makaron ele geçirildi.

12 saat önce BELEDİYELER

Efeler Belediyesi'nin Dijital Dönüşüm Merkezi’nde çocuklara ücretsiz olarak yazılım, yapay zeka ve kodlama gibi geleceğin meslekleri öğretilecek.

12 saat önce GÜNCEL

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in yerel seçimler öncesinde açıkladığı vaatleri arasında yer alan  “Geçici Hayvan Bakımevi” projesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Yetişkin’in bu çalışması ilçe sakinleri tarafından takdir topladı.

12 saat önce BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tekstil Park, yaz aylarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.  Yeşil alanlarda serinlemek için ailelerin buluşma alanı olan park, sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlara hem nefes aldırıyor hem de keyifli bir gün geçirmek için birçok fırsat sunuyor.

13 saat önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihleri için öğrenciler, her yıl olduğu gibi bu yılda Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan tercih tırına yoğun ilgi gösteriyor

13 saat önce YURT

Iğdır Valiliği, Büyük Ağrı ve Küçük Ağrı dağlarında başta tırmanış olmak üzere yapılacak her türlü faaliyet için genel emir yayınladı. Ağrı Dağı'na tırmanacak gruplara profesyonel dağcı ve ilk yardım bilgisine sahip personel şartı getirildi. Uymayanlar hakkında ise cezai işlem başlatılacağı belirtildi.

13 saat önce GÜNCEL

Geçtiğimiz haftalarda  6. günün sonunda kontrol altına alınan büyük bir yangınla günleme gelen Söke Kipaş Kağıt Fabrikası, bu kez alacaklarını alamayan 3 işçinin intihar girişimi ile yeniden gündemde.

14 saat önce GÜNCEL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Cumhurbaşkanlığı kararı ile yürürlüğe giren iktidarın üç yıllık yeni hayvancılık destek modelini değerlendirdi. Adem, “Hükümetin tarım ve hayvancılık politikasına dair sicili o denli bozuk ki, 'destek olmayı bırak, köstek olmayın' deme noktasına geldik. AKP’nin hayvancılık destekleri göz boyamadan ibaret" dedi.