Özlem Çerçioğlu Haberleri

Özlem Çerçioğlu haberleri ve güncel Özlem Çerçioğlu gelişmeleri, Özlem Çerçioğlu ile ilgili tüm video, Özlem Çerçioğlu fotoğrafları ve Özlem Çerçioğlu haberleri Aydın Haberleri | Sokak Röportajları | Son Dakika Haberler sitemizde


BELEDİYELER

Köşk Ziraat Odası Başkanı Levent Güler, Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde eş zamanlı olarak sürdürülen yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiği hızlandıran ve sürüş konforunu artıran çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından başlatılan ‘Bilim Deney Evi Yaz Kampı’, bu yıl da çocukları bilimle buluşturuyor.

BÜLTEN

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

BELEDİYELER

Otizmli bireylere yönelik çalışmalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olan Çerçioğlu’nun özel çocuklara yönelik projeleri sürüyor. Çocuklar için otizm üzerindeki etkileri bilimsel...

BELEDİYELER

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar ile Söke Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi...

GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun annesi Edibe Karamollaoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bugün gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde, memur adaylarını yalnız bırakmadı.

BELEDİYELER

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de göçük altına kalarak yaşamını yitiren 3 işçi için taziye mesajı yayımladı.

BELEDİYELER

CHP Gençlik Kolları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.