15 saat önce GÜNCEL

AK Parti Aydın 22. Dönem Milletvekili Ahmet Rıza Acar’ın 10 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

20 saat önce GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'nin enflasyonu maalesef oldukça yüksek. Mayıs ayında yüzde 70'in üzerinde bir enflasyonla zirveyi bulacağız. Ama daha sonra uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız. Uzun bir yolculuk ama başaracağız. Çünkü iyi bir programımız var" dedi.

21 saat önce ASAYİŞ

Aydın'ın Söke ilçesinde hakkında 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

22 saat önce ASAYİŞ

Aydın'da jandarma ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yürütülen koordineli çalışmada 47 şüpheli yakalandı.

22 saat önce GÜNCEL

Aydın Ticaret Borsası yönetimi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

22 saat önce GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilacın daha Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın geri ödeme listesine alındığını açıkladı. Geri ödeme kapsamına alınanlar arasında; kanser, diyabet, epilepsi, obezite, hipertansiyon ve alerji tedavisinde kullanılan ilaçlar bulunuyor.

23 saat önce GÜNCEL

Aydın Tabip Odası'nda genel kurul sonrası görev dağılımı gerçekleştirildi. Mevcut başkan Dr. Osman Nuri Aydın, başkanlık görevine devam edecek.

1 gün önce GÜNDEM

Erzincan’ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni’nde 13 Şubat’ta meydana gelen liç kayması faciasında kimyasal içeren toprağın altında kalan işçilerden Ramazan Çimen ve Kenan Öz'ün cansız bedenine ulaşıldı. Bugüne kadar göçük altındaki 4 işçi bulundu, 5 işçi ise hâlâ göçük altında.

1 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), piyade astsubay kıdemli çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.

1 gün önce GÜNDEM

ODTÜ Rektörü Verşan Kök, Bahar Şenliği'nin güvenlik ve temizlik endişeleri nedeniyle Devrim Stadyumu'nda düzenlenmesine izin vermedi. ODTÜ öğrencileri de Kök'ün bu kararına karşı 9 gündür rektörlük önünde nöbet tutuyor.