HABER: EKİN KORKMAZ

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Göğde yaptığı açıklamada görevden istifa ettiğini belirtti. Göğde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bana bu şerefli görevi yapmama fırsat veren Cumhurbaşkanım, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunar; Başta eşim ve ailem olmak üzere, birlikte çalıştığımız Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlarıma , İl Başkanlarıma , Vekillerime, İl Gençlik Kolları Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma , İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıma, Mahalle Başkanlarıma ve bütün yönetim kademelerine destekleri için teşekkür ederim.  Birlikte yol yürüdüğüm Kadın Kolları teşkilatımın her kademesindeki birbirinden kıymetli yol arkadaşlarım, kıymetlilerim… Sizlerle gece gündüz demeden, her an seçim çalışması yapar gibi çalıştık, yeri geldi 1 ayda 150.000 ‘e yakın seçmene ulaştık, yeri geldi 1 günde 671 mahallemizde aynı anda kapıları çaldık. Çok yordum sizleri hakkınızı helal edin. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da  Cumhurbaşkanım , Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, partimin bir neferi olarak Durmak Yok Yola Devam …” dedi.

@aydinhaberlericom

👥 Efeler’in en büyük mahalleleri arasında yer alan Ovaeymir’de yerel yönetimlerin hizmetlerini araştırdık. 👥Vatandaş yerel yöneticilerden memnun mu? 👥Hangi belediye ne yaptı? Talepler ve sorunlar neler? 💭 Görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz…

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ