TBMM'de yeni dönem milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Şeref Holü'nde kurulan masalarda milletvekilleri banka hesabı, halkla ilişkiler, parmak izi, mazbata gibi işlemlerini yaptırıyor.

AK Parti'den Aydın Milletvekili seçilen 2006 Türkiye Güzeli Seda Sarıbaş da bugün Meclis'e gelerek kaydını yaptırdı. Sarıbaş, “28’inci Dönem Aydın Milletvekili olarak Meclis çatısı altında memleketimizi, ülkemizi temsil etme fırsatımız oldu. Onurluyuz, gururluyuz. En önemlisi heyecanlıyız. Allah nasip ederse, bize düşen görev ne ise canla başla çalışacağız. Heyecan olmazsa olmazlarımızdan. Heyecanımız dorukta” değerlendirmesini yaptı.

AK Parti'den Ankara Milletvekili olarak seçilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de bugün Meclis'e gelerek kayıt işlemlerini tamamladı. 

@aydinhaberlericom 👉Vatandaş Aydın’daki yerel yönetimi değerlendiriyor 👉 Aydın nasıl yönetiliyor? Memnun musunuz? Hizmet alabiliyor musunuz? 💬Siz izleyicilerin de görüşünü yoruma bekliyoruz… #aydınhaberleri #voxpoptr #sokakröportajları #sokaknöbetçileri ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom 🗳Seçim bitti! Artık yeni tartışma CHP’nin ne yapacağı… 👉Kılıçdaroğlu istifa edecek mi? 👉CHP’de değişim olmalı mı? 💬Siz izleyicilerin de görüşünü yoruma bekliyoruz… #aydınhaberleri #voxpoptr #sokakröportajları #sokaktanseslerr ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ