HABER TUĞBA AYDIN

Cumhur İttifakı Aydın Aday Tanıtım Töreni, Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı’nın 17 ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Nazilli adayı Esat Ergüler, Kuşadası adayı Esat Altıngün, Kuyucak adayı Metin Ertürk, Çine adayı Ali Dinçer, Yenipazar adayı Kıvanç İşbilen, Didim adayı Kadri Kabak, MHP’li Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Efeler adayı Burak Pehlivan, Söke adayı Tekin Yavuz, Germencik adayı Halit German, Sultanhisar adayı Hüseyin Özer sahneye çıkarak partililerin karşışına çıktı.  

photo_2024-02-04_18-48-49

"AYDIN'IMIZI BU FETRET DEVRİNDEN ÇIKARACAĞIZ"

Toplantıda konuşan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, kalkınmanın yerelden başladığını belirterek, "Komşu illerimiz tarımda, sanayide, turizmde yenilikçi yerel yönetimlerle ilerlerken, Aydın'ımız kendi kabuğunu bir türlü kıramadı. 15 yılda ne değişti bu şehirde? İşte bu gidişata son vermek için buradayız. Aydın'ımızı bu fetret devrinden mutlaka çıkaracağız"ifadelerini kullandı. 

Aydınlı öğretmen kurtarılamadı Aydınlı öğretmen kurtarılamadı

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ