HABER: TUĞBA AYDIN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz bir dizi ziyaret için Aydın’a geldi. Demiröz’ün ilk ziyaret noktası AK Parti Aydın İl Başkanlığı oldu. Demiröz’ü AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Seda Sarıbaş, Umut Tuncer, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve çok sayıda partili karşıladı.

Gündeme ve seçime ilişkin açıklamalarda bulunan Demiröz, vatandaşların AK Parti’yi tekrar iktidar seçeceğini belirterek, “Anadolu, 14 Mayıs’ta kendi yolunu, istikrarı, Türkiye Yüzyılı’nı seçmiş. Bunu herkese müjdelemek istiyorum. Siyasetçiler ve gençler sosyal medya çerçevesine takılmış olsa da Türkiye'de bir gerçek var. 40 yaş üstü kardeşlerimiz gümbür gümbür geliyor. Başka oluşumların hiçbir şansı yok. Türkiye’nin geçmişini bilen herkes nereden nereye geldiğini biliyor. 20 yılda tüm alt yapı yatırımları tamamlanmıştır. Türkiye’deki ekonomik büyüme geçmişteki yıllardan dört kat olabilir. Türkiye inşallah çok daha rahat büyüyecek” dedi.

"14 MAYIS'TA ZAFER BİZİMLEDİR"

Tüm Türkiye’de AK Parti’nin üstünlüğünün gözle görülür bir halde olduğunun altını çizen Demiröz, seçmenlere üzülmemeleri gerektiğini de tembihledi. Demiröz, “Doğuda, kuzeyde, güneyde olduğu gibi herkes batıda da AK Parti’nin üstünlüğünü görecek. Çünkü biz bu milletle varız. 20 yıldır bu millet için çabalıyoruz. Nice 20 yıllarda bu millet ve dava için çaba sarf edeceğiz. Onun için hiç çekinmeyin, üzülmeyin 14 Mayıs’ta zafer bizimledir” ifadelerini kullandı.